Kúpiť elektrobicykle – e-shop

Sprievodca výberom
elektrobicyklov


Elektrobicykle  >  8 + 10 trás pre elektrobicykle v Jeseníkoch

8 + 10 trás pre elektrobicykle v Jeseníkoch

České hory Jeseníky sú aj v lete stále atraktívnejšie – pre peších turistov aj pre cyklistov. Pribúdajú tam tiež trasy vhodné pre elektrobicykle. Pripravili sme pre vás 8 + 10 tipov na cyklistické výlety v Jeseníkoch.

Tipy na poldenné výlety na elektrobicykli v Jeseníkoch

Rejvíz, Chebzí

Ramzová, Kolštejn, Ramzovské sedlo, Branná - tu odbočiť na Vikantice, cez Habartice, Jindřichov, Nové Losiny, Branná a späť do Jeseníka, dĺžka trasy 60 km, prevýšenie 1089 m.

Videlský kříž

Pásmo Orlíka

Zlaté Hory, Mlýny

Černá Voda

Račí údolí

Lesní bary, Nýznerov

Tipy na celodenné výlety na elektrobicykli v Jeseníkoch

Jeseník - Praděd - Jeseník cez Rejvíz, Drakovské údolí, Vrbno pod Pradědem, Karlova Studánka, Vidly - dĺžka 82 km; prevýšenie 1800 m

Jeseník – Dlouhé Stráně - Jeseník

Jeseník - Velké Losiny - Jeseník

Jeseník - Hanušovice- Jeseník

Jeseník - Nýznerovské vodopády - Jeseník

Jeseník - Rychleby - Jeseník

Jeseník - Kamieniec Zobkowicki - Jeseník

Jeseník - Nysa jezera - Jeseník

Jeseník - Chata Paprsek - Jeseník

Jeseník - Zlatorudné Mlýny - Jeseník

Ak zatiaľ nemáte svoj elektrobicykel, môžete si ho požičať v cestovnej kancelárii Jeseníky tour. Vypožičanie elektrobicykla na celý deň stojí 500 Kč  a na pol dňa 300 Kč. K elektrobicykli možno požičať aj detskú sedačku a ďalšie príslušenstvo.

Výhody elektrobicykla

Ak si však elektrobicykel, to znamená bicykel s elektrickým asistentom šliapania, zaobstaráte domov, určite urobíte dobre! Tento športový aj dopravný prostriedok totiž dobýva naše cesty, cyklotrasy aj hory. Obľúbili si ho všetky generácie, pretože umožňuje pohodlnú jazdu napríklad do práce bez vodičského preukazu, registrácie vozidla a platenia povinného ručenia.

Elektrobicykle najskôr nadchli seniorov, ale dnes už si ich kupujú aj vášniví cyklisti. Používajú ich rovnako ako bežné bicykle a len v zhoršených terénnych alebo poveternostných podmienkach zapínajú elektromotor. Bude teda skvelé vyskúšať váš nový elektrobicykel v hornatom teréne Jeseníkov. Prečítajte si ešte, koľko prejde na jedno nabitie batérie

Zdieľajte článok



Odporúčame elektrobicykle






Ďalšie novinky

Test elektrobicykla z Prahy do Londýna

Do mesta Rio de Janeiro, kde sa konala tohtoročná olympiáda, by sa tak ľahko nedostal, ale na olympiádu do Londýna v roku 2012 došiel Tomáš Poláček na elektrobicykli.

8 + 10 trás pre elektrobicykle v Jeseníkoch

České hory Jeseníky sú aj v lete stále atraktívnejšie – pre peších turistov aj pre cyklistov. Pribúdajú tam tiež trasy vhodné pre elektrobicykle. Pripravili sme pre vás 8 + 10 tipov na cyklistické výlety v Jeseníkoch.

všetky novinky